***       Водещите вечерни новини       на 7 април 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 7 април 
Коментари Харесай

Водещите новини! Костадинов е недосегаем лидер по ефирно време в трите национални ТВ преди изборите. Зам.-кмет се оказа брат на Чеченеца


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 7 април   

 

С двойно повече време води пред втория: Костадинов – 150 минути; Янев – 76,5. Третият отново е от „ Възраждане “ – Цончо Ганев. 

***

Районен зам.-кмет на Пловдив и задържаният за гаврата с момчето Петко Атанасов Караилиев-Чеченеца, се оказват братя, написа " 24 часа ". 

Димитър Атанасов Караилиев е на висок управителен пост в администрацията на регион " Западен ".

***

***

Кристина е търсила помощ от неправителствени организации, преди да бъде убита, само че не е подавала сигнали в Министерство на вътрешните работи. Калоян е осъждан 2 пъти за тормоз на бивше гадже. Веднъж за закана с ликвидиране на момичето и един път за палеж на колата на новия ѝ другар. 

***

***

„ Аз нарисувах на стената някои неща - хитлеристки надписи и не скърбя и не мога да кажа, че не съм прав, тъй като аз не одобрявам някои хора и ще Ви кажа за какво “.

„ В ареста на " Г. М. Димитров " съм имал и други, бил съм се с някакви момчета, само че това е друга работа “.

***

Пламен Тончев зае поста през май 2021 година, когато предварително бяха прекъснати пълномощията на предходния ръководител на ДАНС. Настоящият мандат изтича на 10 април 2023 година

***

„ Президентът на Руската федерация е параноик. Той се опасява да не го застигне ориста на Муамар Кадафи. 

Путин има голям брой бункери, където да се скрие. 

Дори и жителите на страната да се вдигнат на протест, аз не считам, че той ще в профил президента. Властта ще впрегне и силовите структури, и финансовите си запаси, с цел да се оправи с недоволството ", сподели още  Олсън.

По думите на ексшефа в Централно разузнавателно управление на САЩ съветският водач ще бъде свален с дворцов прелом.

***

***

***

Директорът на лечебното заведение доктор Огнян Митев цитира документ от болница „ Пирогов “, където детето беше шинирано. Според документа фрактурата е с отминалост към една седмица.

По думите на лекар Митев това значи, че контузията може да е получена и до момента в който бебето е било още у дома. Възможно било при приема в благоевградската болница лекарите да не са я забелязали, защото фрактурата е била без разбъркване на костта.

***

„ Не считам, че 45-ият държавен глава заслужава за лежи зад решетките за платените ми пари ", добави тя.

Сидни Клифърд (както е същинското име на артистката) в това време съобщи: Ако Тръмп бъде приет за отговорен по другите обвинявания, той би трябвало да влезе в пандиза.

„ Присъдата му би трябвало да стане сигнал за всички жители на Съединени американски щати, че никой не е над закона ", разяснява някогашната актриса.

***
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР